Verkoop installatie & reparatie

Verkoop installatie reparatie van audiovisuele apparatuur.

Naast verhuur van audiovisuele apparatuur is Multar dé installateur voor audiovisuele materialen. Voor al uw koop / verkoop installatie en reparatie van audiovisuele apparatuur en opdrachten bent u bij multar aan het juiste adres.
Voor elke sector bieden wij de juiste geluid licht en beeld apparatuur aan.
Natuurlijk tegen de scherpste prijzen en met de service van onze reparatie afdeling.

Bent u opzoek naar een audiovisuele installatie of wilt u geluid licht en beeld apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op.


Installatie van
geluid licht beeld apparatuur, voor elke onderneming.

Installateur van audiovisuele apparatuur

Bent u opzoek naar een licht geluid of beeld installatie installateur van geluid licht beeld apparatuur? We installeren en realiseren audiovisuele opdrachten voor diverse toepassingen en locaties.

Installeren complete geluid licht of beeld systemen, altijd perfect samengesteld op de wensen en eisen van u als klant.


Reparatie & onderhoud van uw audiovisuele apparatuur.

Reparatie en onderhoud geluid licht beeld apparatuur

Naast het installeren en realiseren van geluid, licht, beeld installaties voeren we ook reparaties uit, en onderhouden we uw audiovisuele apparatuur.

Het onderhouden van uw geluid licht of beeldapparatuur is noodzakelijk. Ook bij een nieuwe installatie of aanschaf van apparatuur, is het belangrijk deze goed te onderhouden.
Hiermee vergroot u niet alleen de levens termijn, daarnaast komt u niet voor verrassingen te staan bij falende of kapotte apparatuur.

Onze eigen technische dienst staat altijd voor u klaar, uw defecten materialen te repareren.
Of het nu gaat om het reconen / repareren van, speakers of het vervangen van potmeters of faders in uw dj mengpaneel of andere apparatuur? Wij doen het allemaal.


Verkoop van audiovisuele apparatuur als licht geluid.

Verkoop van audiovisuele apparatuur

Bent u opzoek naar licht of geluid apparatuur?
Wij verkopen diverse audiovisuele apparatuur voor elk type sector hebben wij de juiste apparatuur tegen de beste prijzen.

Wij leveren en installeren alle benodigde audiovisuele apparatuur voor elk type onderneming. Daarnaast uiteraard verkoop van losse licht geluid en beeld apparatuur, aan u als consument of ondernemer.

Werken enkel met kwaliteitsmerken, hierdoor kunnen wij u als klant de beste service en garantie geven op onze producten.