Crew & Personeel voor uw evenement

Zoekt u professionele crew voor uw festival, concert of evenement? Multar levert getalenteerde ervaren professionals, voor elke discipline binnen het evenementen vak.

De wereld van evenementen slaapt nooit, wordt steeds complexer en groter.
Organisatoren & Audio Visuele bedrijven schreeuwen om ervaren & professionele crew. We zien dat er vaak een tekort is aan technische audiovisuele technici, die naast de stagehands over de juiste technische kennis van Licht Geluid & Beeld beschikken.

Multar werkt met een ingespeeld team van getalenteerde professionals. Wij bieden voor elke discipline binnen de evenementen wereld de juiste crew aan. Altijd beschikbaar om bij te springen, voor welke taak dan ook.

Door onze jarenlange kennis en ervaring in de evenementen scene ligt hier ook onze sterke kant. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Multar Event Support nationaal & internationaal zeker een naam gevestigd binnen de Dance Scene. Met uiteenlopende projecten als: Tomorrowland Awakenings, Drift Festival en Mysteryland of Decibel Outdoor, Defqon, Nature-One en Thunderdome is Multar Event Support een betrouwbare partner met langdurige samenwerking relaties als: Noizboyz, Rent-All, Purple, Story Event Engineering, Focus Amsterdam, Phlippo, Us, Chain, Graag zouden wij u ook als samenwerkingspartner zien.

Audio crew & technici

Geluid is (naast de op tredende artiesten) één van de belangrijkste aspecten van een evenement. Onze crew van is als geen ander in staat een voelbaar, fysiek geluid neer te zetten dat helder en gedetailleerd is. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de dance scene ligt hier ook onze sterke kant.

We houden altijd rekening met de wensen en eisen van niet alleen u als klant maar ook die van de artiest & bezoekers. Denken mee in het voortraject en willen altijd het maximaal haalbare geluidniveau en kwaliteit binnen eventuele gestelde limieten behalen.We leveren met regelmaat front off house & Audio technici voor diverse grote festivals en opdrachtgevers.


Foh technicus


Audio technicus

Audio
Op & Af-bouw


Licht crew & technicus

Stagehands

Sitecrew

Standbouwers

We bieden u graag een passend voorstel aan, mail voor meer informatie of offerte aanvraag naar: