Live-streaming

Uw vergadering, college les, workshop of dj set professioneel laten streamen?
Multar verzorgt live-streaming van A-Z of levert de benodigde apparatuur voor een goede livestream.
Het live streamen via internet is in een korte tijd enorm toegenomen. Bedrijven scholen en verenigingen zetten steeds vaker live-streaming in om hun doelgroep te bereiken.
Wij denken graag met u mee naar de best mogelijke oplossingen om uw stream tot een groot succes te maken. Multar neemt de volledige technische kant in handen, zodat u zich kan richten op uw presentatie en live stream.

Wat is live-streaming en waarvoor gebruik je live stream?

Live streaming is ‘media’ die gelijktijdig wordt opgenomen en in real time wordt uitgezonden via het internet. Een livestream kan veelzijdig worden ingezet: voor het uitzenden van een evenement, een DJ set concert, een congres of een studiedag op verschillende locaties.

Daarnaast biedt live-streaming veel mogelijkheden om interactie tussen de zender en kijker te creëren. Op deze manier kunt u live streaming ook inzetten voor online colleges, trainingen of vergaderingen. Met als bijkomend voordeel dat niet iedereen er fysiek bij aanwezig hoeft te zijn.


Live Stream mogelijkheden

Contact houden met uw klanten en gasten. Of een groter publiek aanspreken door middel van live stream als:

 • Webinars
 • Vergaderingen
 • Colleges
 • Live dj streams
 • Team instructies
 • Live Q&A sessies
 • Talkshows
 • Diploma-uitreikingen
 • Digitale pub quizzen
 • Bedrijfsevent
 • Virtuele sportlessen
 • Productintroductie
 • Workshops

Green screen studio.

Streamen is niet meer weg te denken een green screen studio maakt de mogelijkheden eindeloos. En is breed inzetbaar voor:

Opname
Live recordings
Livestreaming
Film opdrachten

Bekijk hier meer informatie over onze Green Screen Studio


Uitstraling huisstijl & branding.

Zelf vorm geven aan de uitstraling van de studio. Doormiddel van digitale elementen en een gepersonaliseerde layout die 100% bij uw branding past.


Techniek en uitbreiding ’s mogelijkheden

Er zijn vele opties en mogelijkheden om uw live stream exclusief functioneel te maken. Anders als alle andere en interactief met uw kijkers. Zoals het integreren van Zoom, of het laten inbellen van kijkers. Real time uitzenden op meerdere kanalen en platforms. Direct en live broadcast op social media als Facebook. YouTube of twitch? Onze ervaren crew kan het allemaal!


Onze werkwijze.

Multar biedt volledige technische ondersteuning aan voor al uw live streaming opdrachten. Wij denken vooraf graag met u mee naar de best mogelijke opties en mogelijkheden. Wij maken samen met u een plan van aanpak en voeren de complete opdracht van A-Z voor u uit.
Onze professionele audiovisuele crew staat altijd voor u klaar en heeft alle benodigde kennis in huis.


Benodigde apparatuur voor live-streaming huren.

Live-streaming uw stream professioneel laten verzorgen

Wat er allemaal nodig is voor live-streaming is afhankelijk van het doel of type stream. Professionele remote camera’s en een video mixer om de camerabeelden te schakelen zorgen voor een professioneel verloop van de live stream. Maar ook krachtige media computers zijn nodig voor een stabiele en professionele live stream. Multar levert deze producten naar uw wens

Stream laten verzorgen professionele live-streaming

Ook niet onbelangrijk bij streaming is het geluid. Indien gewenst worden sprekers voorzien van een headset of microfoon. Hierbij is het belangrijk dat beeld en geluid niet achterlopen van elkaar. De beelden en geluid worden samengevoegd Daarnaast is een stabiele en snelle internet verbinding een must. Niemand wil een haperend beeld of geluid. Afhankelijk van het platform waar u uw stream gaat uitzenden, worden aanpassingen en instellingen aangepast.


Recente tv & live-streaming opdrachten: