Verkoop & Installatie

Verkoop & Installatie van geluid licht beeld apparatuur, voor elke horeca onderneming.

Ook als het gaat om vaste installatie van techniek voor uw Club Discotheek of andere horeca onderneming bent u bij Multar aan het juiste adres. Vanaf het ontwerp of uw idee tot aan het daadwerkelijk realiseren en uitvoeren van uw opdracht. Uiteraard leveren we ook losse apparatuur aan consument of ondernemer.

We installeren en realiseren geluid, licht, beeld installaties voor diverse toepassingen en locaties. Installeren complete audio licht of beeld systemen, altijd perfect samengesteld op de wensen en eisen van u als klant. Denken mee in het voortraject en ontwerp, kijken naar de mogelijkheden en bieden u de juiste materialen aan. Hierdoor kunt u een gebruiksvriendelijk betrouwbaar, professioneel en betaalbaar systeem verwachten.

voor diverse toepassingen en locaties hebben we geluid, licht, beeld of muziek installaties gerealiseerd. Zowel in Nederland, Belgiƫ als Frankrijk zijn we actief. O.a. Gotcha barren van Sundio Group in diverse skigebieden en discotheek Dixies in Brasschaat.

Kijk voor meer informatie op onze website:

Reparatie & Onderhoud

We installeren en realiseren geluid, licht, beeld installaties voor diverse toepassingen en locaties. Installeren complete audio licht of beeld systemen, altijd perfect samengesteld op de wensen en eisen van u als klant. Denken mee in het voortraject en ontwerp, kijken naar de mogelijkheden en bieden u de juiste materialen aan. Hierdoor kunt u een gebruiksvriendelijk betrouwbaar, professioneel en betaalbaar systeem verwachten. Echter is onderhoud aan uw apparatuur wel noodzakelijk om een zo best mogelijke levenstermijn te garanderen. Onze eigen technische dienst staat altijd voor u klaar uw defecten materialen te repareren. Of het nu gaat om het reconen van speakers vervangen van potmeters of faders in uw dj mengpaneel wij doen het allemaal.


Reconen van speakers

Voor het reconen van speakers bent u bij ons aan het juiste adres. In veel gevallen is het reconen van luidsprekers veel goedkoper als het vervangen van de complete speaker. Doordat we de oude speaker compleet schoonmaken en er een nieuw papier in plakken heeft het echter vrijwel hetzelfde resultaat. U levert ons de defecte speaker wij bekijken vervolgens de schade, en maken een vrijblijvende offerte voor u op.