Terrein verlichting huren

Ook voor Site & Terrein verlichting bent u bij Multar aan het juiste adres.
Uw feestlocatie of terrein compleet uitgelicht, bijvoorbeeld in de stijl of thema / kleuren van uw evenement.

Wanneer de schemering valt en het donker wordt krijgt het terrein iets magisch over zich heen. Op de podia en eromheen is er spectaculaire verlichting en daar hoort uw terrein natuurlijk bij.

Bomen of andere objecten worden geaccentueerd, de decoratie wordt aangelicht om het perfecte plaatje te behalen. Uw bezoeker beleven het terrein als verlengstuk van de podia.

Terreinverlichting

Uw feestlocatie of terrein wordt compleet uitgelicht, we maken hierbij gebruik van zowel led als halogeen lampen. Verlichten uw decoratie, looppaden, food corners en brengen sfeer aan uw terrein.

Site verlichting van evenement of feestlocatie.

Naast terreinverlichting bieden we ook site verlichting aan. De veiligheid van uw bezoekers en personeel staat natuurlijk voorop goed zicht voorkomt hierbij ongelukken. Daarnaast is werklicht op diverse werkplekken een must.

Lichtmasten

Lichtmasten geven u een goede mogelijkheid grote oppervlakte te belichten van bijvoorbeeld, de parking of looppaden die bij bezoekers uitstroom goed verlicht moeten zijn om de veiligheid te kunnen waarborgen. De lichtmasten worden geplaatst op de vooraf geplande plek op het terrein. Alle lichtmasten zijn voorzien van eigen stroomvoorziening zo zijn deze masten op elk denkbare plek te plaatsen.

Bar & Stand verlichting

TL verlichting huren

Uw bezoekers moeten natuurlijk de bar of andere marktkramen goed kunnen vinden.


Daarnaast heeft uw personeel van een Bar Pagodetent, Marktkraam of Merchandise de juiste en voldoende licht nodig om hun werk goed uit te kunnen voeren. Wij hebben een ruime voorraad aan waterdichte TL-armaturen.

Marktkraam & stand verlichting

Natuurlijk kunnen we ook uw complete marktkraam of merchandise stand inrichten.
Zo hebben we de merchandise stand verzorgd op de Thunderdome die hard day. Hier werden onder andere alle t shirts van dit merk tentoongesteld aan de liefhebber. Deze shirts alle hangend aan ruim 60 spiegelbol motoren gaf een gaaf effect.


We denken en kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om samen tot het beste resultaat te komen voor uw event. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw feest of evenement? Neem dan contact met ons op: info@multar.nl of bekijk de verhuur prijslijst http://www.multar.nl/licht-verhuur/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *