Geluid verhuur

Geluid huren doe je bij Multar Event Support.

Voor het huren van geluid of geluid apparatuur bent u bij Multar aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid aanbod geluidsapparatuur, deze kunt u los huren. Uiteraard kunnen we uw evenement of feest ook compleet verzorgen van geluid. Of het nu gaat om geluid voor artiesten, bands, dj wij bieden het tegen scherpe prijzen aan.Geluid is (naast de op tredende artiesten) één van de belangrijkste aspecten van een evenement.
Wij, Multar Event Support merken een steeds grotere vraag naar een professioneel geluidssysteem wat betaalbaar is en rekening houdt met de wensen en eisen van niet alleen u als klant maar ook die van de artiest.

Multar Events is als geen ander in staat een voelbaar, fysiek geluid neer te zetten dat helder en gedetailleerd is. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de dance scene ligt hier ook onze sterke kant. Met meer dan 5 jaar ervaring heeft Multar Event Support zeker een naam gevestigd binnen de Hard Dance Scene. Met uiteenlopende projecten als: Awakenings, Drift Festival en Mysteryland of Decibel Outdoor, Defqon, Nature-One en Thunderdome

Multar Event Support heeft inmiddels een groot samenwerkingsnetwerk met partners en leveranciers opgebouwd. Graag zouden wij u ook als samenwerkingspartner zien. Wij staan klaar om voor u een op maat gemaakte offerte aan te bieden, waarin wij betaalbaar en perfecte geluidskwaliteit aan u en uw bezoekers garanderen.

Wij hebben een ruim verhuur aanbod met merken als, L-acoustic, Funktion-one, Adamson, Turbosound, Pioneer, Mc2 audio. Bekijk hier onze prijslijst. (Link naar pdf of Excel)


DJ Gear, Set, Apparatuur huren 

Voor het huren van dj apparatuur, dj gear, dj sets of dj booth bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod van diverse professionele DJ apparatuur. Onze dj gear is altijd up to date en voldoet aan alle wensen en eisen van de artiest.

Of heeft u liever een compleet aanbod, voor uw evenement of festival? Waarbij onze professionele crew bij staat ,voor een soepel verloop van dj wissels changeover of ombouw van apparatuur.

DJ Mixers, mengtafels


CD-Spelers


PlatenspelersVerhuur
speakers & geluidsystemen


Turbosound verhuur


Turbosound TFS-780H Flashlight Top

45,-        

Turbosound TFL-760H Floodlight Top

45,-

Turbosound TMS 2-A Topkast / infill

30,-

Turbosound Flex Array Topkast

50,-

Turbosound Flashline Topkast
100,-

Turbosound TFS-780L / TSW-721 Flashlight Sub 21″
30,-

Turbosound Floodlight Sub 2 x 18″
35,-

L-Acoustics