Thema Show Ice2Ice

Ice 2 Ice is een ijskoud thema show, wit staat in dit thema centraal. Samen met ijzige decoratie en aankleding is het een stijlvol thema, met vele mogelijkheden. We bieden het complete pakket aan u aan van decoratie tot aan verlichting special effects & entertainment en diverse acts. Tijdens de kerstperiode is dit thema, een echte knaller.

Decoratie & Aankleding ice thema

We beschikken over diverse decoratie en aankleding, voor verschillende type evenementen of thema shows. Naast onze decoratie en aankleding objecten is onze decoratie crew is getraind en is instaat om altijd het best haalbare resultaat te behalen met uw wensen of eisen. U heeft een idee, wij bedenken en maken het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *